Rakenna kanssamme reilumpaa maailmaa

Uncategorized

Haluaisitko olla yhdessä meidän kanssamme luomassa reilumpaa maailmaa?

Humak kouluttaa ihmisiä hyvän tekemiseen. Hankkeissamme luomme yhteiskunnallista arvoa toimialoillamme yhdessä kumppaneidemme kanssa. Luomme arvoa kehittämällä ja edistämällä yhdessä osallisuutta, yhteiskunnallista hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, luovien alojen yrittäjyyttä, taiteen ja kulttuurin moninaisuutta sekä nuorten parempaa tulevaisuutta.

Toimialoillamme on merkittävä rooli yhteiskunnassa. Meillä opiskelleet järjestö- ja nuorisotyön ammattilaiset toimivat moninaisilla kentillä mm. niiden parissa, joiden on vaikea saada ääntään kuuluviin Suomessa. Tulkkausalan ammattilaiset edistävät kielellistä saavutettavuutta tulkkausta tai kommunikaatio-ohjausta joka päivä kaikkialla Suomessa. Kulttuurituottajamme luovat elämyksiä ja edistävät luovan talouden toimintaa pienissä ja suurissa kulttuurialan organisaatioissa.

Vaikka olemme kooltamme pieniä, toimintamme näkyy kaikkialla.
Olemme merkitykseltämme reilusti enemmän.

 

Reilusti enemmän. Arvoa. Yhdessä

Tämä on Humanistisen ammattikorkeakoulun varainhankintakampanjan tunnus. Tällä haluamme sanoa, että yhdessä luomme arvoa ja yhdessä olemme reilusti enemmän kuin osiemme summa.

Lahjoittamalla Humakin varainkeruukampanjaan olet mukana työmme tukemisessa.
Teemme hyvää yhdessä !

Vuoden 2018 loppuun mennessä  tehdyt lahjoitukset tuottavat arvoa reilusti enemmän, sillä OKM (Opetus- ja Kulttuuriministeriö) maksaa jokaisesta lahjoitetusta eurosta toisen euron vastinrahaa. Lahjoituksesi siis tuplaantuu ja se on reilusti enemmän.

Arvostamme suuresti kaiken suuruisia lahjoituksia. Myös pienemmät summat ovat merkitseviä. Osallistu kanssamme reilun ja yhteisöllisen Suomen rakentamiseen! Yhdessä.

Jukka Määttä
Toimitusjohtaja/Rehtori

Last modified: syyskuu 26, 2018