Rakenna kanssamme reilumpaa maailmaa

Uncategorized

Kiitos, että olet ollut mukana rakentamassa kanssamme luomassa reilumpaa maailmaa. Humakin varainkeruukampanja on nyt päättynyt ja kiitämme kaikkia lahjoittaneita arvokkaasta tuestanne.

Humak kouluttaa ihmisiä hyvän tekemiseen. Hankkeissamme luomme yhteiskunnallista arvoa toimialoillamme yhdessä kumppaneidemme kanssa. Luomme arvoa kehittämällä ja edistämällä yhdessä osallisuutta, yhteiskunnallista hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, luovien alojen yrittäjyyttä, taiteen ja kulttuurin moninaisuutta sekä nuorten parempaa tulevaisuutta.

Toimialoillamme on merkittävä rooli yhteiskunnassa. Meillä opiskelleet järjestö- ja nuorisotyön ammattilaiset toimivat moninaisilla kentillä mm. niiden parissa, joiden on vaikea saada ääntään kuuluviin Suomessa. Tulkkausalan ammattilaiset edistävät kielellistä saavutettavuutta tulkkausta tai kommunikaatio-ohjausta joka päivä kaikkialla Suomessa. Kulttuurituottajamme luovat elämyksiä ja edistävät luovan talouden toimintaa pienissä ja suurissa kulttuurialan organisaatioissa.

Vaikka olemme kooltamme pieniä, toimintamme näkyy kaikkialla. Olemme merkitykseltämme reilusti enemmän.

Reilusti enemmän. Arvoa. Yhdessä

Tämä on Humanistisen ammattikorkeakoulun varainhankintakampanjan tunnus. Tällä haluamme sanoa, että yhdessä luomme arvoa ja yhdessä olemme reilusti enemmän kuin osiemme summa.

Kiitos, että tuit meitä. Teemme hyvää yhdessä !

Jukka Määttä
Toimitusjohtaja/Rehtori

Last modified: 31 joulukuun, 2019